Kochani - mamy dla Was WAŻNĄ WIADOMOŚĆ!
Kochani - mamy dla Was WAŻNĄ WIADOMOŚĆ! Już tej jesieni odbędą się dwa wydarzenia w jednym miejscu i czasie, czyli: XXV Konferencja KIKE & Zjazd MIŚOT Data: 18-20 LISTOPADA 2019 Miejsce: DoubleTree By Hilton Lodz**** Co to oznacza? ?to pierwsza w historii połączona konferencja integrująca środowisko ISP zatem spodziewamy się rekordowej liczby gości! ?Jedna wspólna konferencja z pewnością zbuduje silną pozycję rynkową członków naszej Izby, a wspólna konferencja z MiŚOT i Stowarzyszenie e-Południe, EPIX Internet Exchange to pomysł realizujący ideę, że "razem możemy więcej"! ?Dwa największe wydarzenia branży ISP będą w centralnej Polsce czyli w Łódź więc dla każdego z Was dostatecznie blisko by tam być! ?Tak wszechstronnej konferencji jeszcze nie było! Zajrzyj na stronę i poznaj szczegóły: https://konferencja-kike-zjazd-misot.pl
2019-07-12, 12:23
Kochani - mamy dla Was WAŻNĄ WIADOMOŚĆ!

Już tej jesieni odbędą się dwa wydarzenia w jednym miejscu i czasie, czyli:
XXV Konferencja KIKE & Zjazd MIŚOT

Data: 18-20 LISTOPADA 2019
Miejsce: DoubleTree By Hilton Lodz****

Co to oznacza?
?to pierwsza w historii połączona konferencja integrująca środowisko ISP
zatem spodziewamy się rekordowej liczby gości!
?Tak wszechstronnej konferencji jeszcze nie było!

Zajrzyj na stronę i poznaj szczegóły: