Drodzy Partnerzy i Uczestnicy!
Drodzy Partnerzy i Uczestnicy! Przed Wami gorąca relacja filmowa z ostatniej XXIV Konferencja KIKE, która odbyła się w Hotel Arłamów. Dziękujemy Wam za wspaniałą atmosferę, obecność na wykładach, za dużo twórzczych rozmów kuluarowych, za sportową rywalizacje w KIKE SPORTS oraz dobrą współpracę z Organizatorami. Liczymy, że znów w tak dużym gronie spotkamy się na jesieni 2019. Dziękujemy! Brawa i oklaski należą się naszym Partnerom, bez których nie bylibyśmy w stanie przygotować tak różnorodnej konferencji. W szczególności: Partner złoty: xbest.pl Sp. z o.o. Sp. k. Partnerzy srebrni: Cisco, TP-Link Polska, SGT S.A., Vector Solutions Partnerzy Gali KIKE: Stowarzyszenie e-Południe i marka MiŚOT Pozostali Partnerzy: 3S, Alior Bank SA, Altar Software, Orange, BGK - wspieramy rozwój firm, OPTOMER, GTT, STEKOP SA, UFANET, Telkom-Telmor, Grandstream Polska, Cabinex, Netia, Metroport, Globema, EVIO, Telewizja Jambox, CDR, IMPACT, Plus, Alfa Etranet, Falesia Systemy sp.z o.o., Voicenet, Tenda Polska, VAGO, AVIOS, Easy Serwis, MP-Technik, Mattebox, Atmos, ESET, UPC Polska, BATNA/anteny 24, Cambium Networks. Patroni Honorowi: Ministerstwo Cyfryzacji, UKE, KRRiT. Film przygotowała: FestEkipa.pl
2019-07-02, 12:12
Drodzy Partnerzy i Uczestnicy!

Partner złoty: xbest.pl Sp. z o.o. Sp. k.
Partnerzy srebrni: Cisco, TP-Link Polska, SGT S.A., Vector Solutions
Partnerzy Gali KIKE: Stowarzyszenie e-Południe i marka MiŚOT

Patroni Honorowi: Ministerstwo Cyfryzacji, UKE, KRRiT.

Film przygotowała: FestEkipa.pl