Jest już tylko 4 dni do XXIV Konferencja KIKE!!!
Jest już tylko 4 dni do XXIV Konferencja KIKE!!! Z tej okazji mamy dla Was super HOT News ?? ?Partnerem Sportowej Gali KIKE zostało Stowarzyszenie e-Południe, animujące projekt MiStrategia, czyli ogólnopolską promocję marki MiŚOT ?Dzięki nim na scenie Gali zagości Lombard czyli: ?38 lat historii, ?2.500 tysiąca zagranych koncertów; ?1 milion sprzedanych płyt, singli, plików; miliony odtworzeń na YouTube, setki milionów fanów, tysiące przejechanych kilometrów i niezapomnianych wrażeń. Przybywajcie zaśpiewać wspólnie z Lombard Już we wtorek 18.06.2019 na Gali KIKE. Stowarzyszenie e-Południe z MIStrategią i MiŚOT! Dziękujemy Wam!
2019-06-13, 13:55
Jest już tylko 4 dni do XXIV Konferencja KIKE!!!
Z tej okazji mamy dla Was super HOT News ??

?Partnerem Sportowej Gali KIKE zostało Stowarzyszenie e-Południe,
animujące projekt MiStrategia, czyli ogólnopolską promocję marki MiŚOT

?Dzięki nim na scenie Gali zagości Lombard czyli:
?38 lat historii,
?2.500 tysiąca zagranych koncertów;