XXIV Konferencja KIKE już za 6️⃣dni w Hotel Arłamów❗️
XXIV Konferencja KIKE już za 6️⃣dni w Hotel Arłamów❗️ Agenda konferencji ukończona, sporty na Olimpiadę zamówione, koszulki na mecz - przygotowane, trasy biegu wyznaczone, branding skończony i pogoda zamówiona! ? A to wszystko dzięki Wam i Partnerom Konferencji. Bez Was nie udałoby się finalnie z takim rozmachem przygotować tę Konferencję. Dziękujemy wszystkim Partnerom a w szczególności: ?Partner Złoty: xbest.pl Sp. z o.o. Sp. k. ?Partner Brązowy: Cisco, SGT S.A., TP-Link Polska, VectorGroup #Vectorsolutions ?Partnerzy Konferencji: 3S, Alior Bank SA, Altar, Orange, Fundacja BGK, OPTOMER, GTT Communications, STEKOP SA UFANET, Telkom-Telmor, BATNA/anteny 24, ESET, UPC Polska, Grandstream Polska, Cabinex, Netia, @metroport, Globema, Jambox, Cambium Networks, MatteBox, ATMOS, IMPAKT, Polkomtel S.A., Aenet.pl / AlfaExtranet.pl, Falesia Systemy sp.z o.o., VoiceNet, Tenda Polska, VAGO, AVIOS, CDR, MP-Technik Dziękujemy Wam!!!
2019-06-11, 12:55
XXIV Konferencja KIKE już za 6️⃣dni w Hotel Arłamów❗️

Dziękujemy wszystkim Partnerom a w szczególności:

?Partner Złoty: xbest.pl Sp. z o.o. Sp. k.

?Partner Brązowy: Cisco, SGT S.A., TP-Link Polska, VectorGroup #Vectorsolutions

Dziękujemy Wam!!!