Już za niecały miesiąc startuje XXV Konferencja KIKE & Zjazd MIŚOT czyli największa w historii integracja branży operatorskiej. Mamy już ponad 640 zarejestrowanych uczestników reprezentujących blisko 200 operatorów. Swój udział w wydarzeniu potwierdzili również Goście Honorowi: - prezes UKE ? pan #MarcinCichy - #RzecznikMałychIŚrednichPrzedsiębiorców ? pan Adam Abramowicz - przewodniczący Krajowa Rada Radiofonii I Telewizji ? pan Witold Kołodziejski prezes Polska Izba Komunikacji Elektronicznej PIKE ? pan Jerzy Straszewski - prezes KIGEiT - Krajowa Izba Gospodarcza Elektroniki i Telekomunikacji ? pan Stefan Kamiński - prezes Związek Pracodawców Mediów Elektronicznych i Telekomunikacji Mediakom ? pan Krzysztof Kacprowicz - prezes Polska Izba Informatyki i Telekomunikacji - PIIT ? pan Andrzej Dulka - prezes Polska Izba Radiodyfuzji Cyfrowej ? pan #JacekSilski - prezes #ZTKiG ? pan #PawełWołoch - prezes media-forum.pl ? pan Mariusz Wargocki - oraz organizatorzy wydarzenia: prezes Stowarzyszenie e-Południe ? pan Adam Kossowski - prezes KIKE - Krajowa Izba Komunikacji Ethernetowej ? pan Karol Skupień Dołącz do uczestników i bądź tam razem z nami: http://kkzm.pl
2019-10-22, 07:10

? pan Adam Kossowski
prezes KIKE - Krajowa Izba Komunikacji Ethernetowej
? pan Karol Skupień

Dołącz do uczestników i bądź tam razem z nami: http://kkzm.pl