Listę dzisiejszych OSKAROWYCH laureatów uzupełniamy o najlepsze filmowe produkcje branży ISP! Zobaczcie wszystkie nagrodzone filmy jakie powstały w ramach Warsztatów Filmowych z xbest.pl Sp. z o.o. Sp. k., podczas XXV Konferencji KIKE i Zjazdu MiŚOT, w listopadzie ubiegłego roku, w DoubleTree By Hilton Lodz. Prestiżową NAGRODĘ PUBLICZNOŚCI otrzymał film SEKSMISJA, zrealizowany w składzie: - Daniel Piecuch - Ekscelencja - Bartłomiej Dziewałtowski - Maks - Radosław Wojdas - Albercik - Marek Nowak - scenariusz - Katarzyna Płaczek - producent - Tomasz Pacia - scenarzysta, MiŚOT rządzi Natomiast Jury Konkursowe w składzie xbest.pl Sp. z o.o. Sp. k., OPTOMER, KIKE - Krajowa Izba Komunikacji Ethernetowej, przyznało następujące statuetki: NAJLEPSZY FILM: DZIEŃ ŚWIRA - Rafał Błachowski - Adaś Miauczyński - Paulina Mazur - Kobieta z Majtkami - Anna Zdunek - Pani z Kiosku - Barbara Burczy - Pani Kupująca Kobietę NAJLEPSZY AKTOR PIERWSZOPLANOWY: - Paweł Wołoch (za rolę producenta w filmie MIŚ) NAJLEPSZA AKTORKA PIERWSZOPLANOWA: - Ewelina Leśniak (za rolę Krystyny w filmie MIŚ) MISTRZ DRUGIEGO PLANU: - Łukasz Bazański (za rolę Człowieka Kota w filmie MIŚ) oraz NOMINACJĘ DO KOMEDII ROKU otrzymał film: CHŁOPAKI NIE PŁACZĄ - Michał Leśniak - Jarosław - Arkadiusz Merchel - Grucha - Dawid Rzeźnik - Bolec - Marcin Skucha - Fred - Kamil Chmura - fryzjer, doradca operatora - Wioletta Włodarczyk - Weronika - Ziemowit Marcinkowski - Policjant I - Krzysztof Kornacki - Policjant II / Gaffer - Małgorzata Kałuska - Kierownik Produkcji, Planu i Scenografii Wszystkie nagrodzone produkcje możecie obejrzeć tutaj: http://xbest.pl/kike/ Gratulujemy wszystkim laureatom i zapraszamy na XXVI Konferencję KIKE, również pełną wyzwań i atrakcji. Szczegóły już wkrótce.. :-)
2020-02-10, 08:02

- Daniel Piecuch - Ekscelencja
- Bartłomiej Dziewałtowski - Maks
- Radosław Wojdas - Albercik
- Marek Nowak - scenariusz
- Katarzyna Płaczek - producent
- Tomasz Pacia - scenarzysta, MiŚOT rządzi

NAJLEPSZY FILM: DZIEŃ ŚWIRA
- Rafał Błachowski - Adaś Miauczyński
- Paulina Mazur - Kobieta z Majtkami
- Anna Zdunek - Pani z Kiosku
- Barbara Burczy - Pani Kupująca Kobietę

NAJLEPSZY AKTOR PIERWSZOPLANOWY:
- Paweł Wołoch (za rolę producenta w filmie MIŚ)

NAJLEPSZA AKTORKA PIERWSZOPLANOWA:
- Ewelina Leśniak (za rolę Krystyny w filmie MIŚ)

MISTRZ DRUGIEGO PLANU:
- Łukasz Bazański (za rolę Człowieka Kota w filmie MIŚ)

oraz NOMINACJĘ DO KOMEDII ROKU otrzymał film:
CHŁOPAKI NIE PŁACZĄ
- Michał Leśniak - Jarosław
- Arkadiusz Merchel - Grucha
- Dawid Rzeźnik - Bolec
- Marcin Skucha - Fred
- Kamil Chmura - fryzjer, doradca operatora
- Wioletta Włodarczyk - Weronika
- Ziemowit Marcinkowski - Policjant I
- Krzysztof Kornacki - Policjant II / Gaffer
- Małgorzata Kałuska - Kierownik Produkcji, Planu i Scenografii

Wszystkie nagrodzone produkcje możecie obejrzeć tutaj: http://xbest.pl/kike/