Tak, to już pewne! ?
Tak, to już pewne! ? Kolejna edycja KONFERENCJI KIKE ???ODBĘDZIE SIĘ W CZERWCU!??? Nic w dzisiejszym świecie nie jest takie jak dawnej, w związku z tym formuła naszego branżowego spotkania również musiała ulec zmianie. Tym razem, wszyscy spotkamy się... w sieci! Czyli w miejscu najbliższym naszym ethernetowym sercom ? Rejestracja startuje już w najbliższy czwartek 14.05. Wtedy też dowiecie się więcej o agendzie i zawartości merytorycznej Konferencji oraz o tym... jak przygotować swojego awatara, którym będziecie poruszać się po Wirtualnym Centrum Kongresowym. ?‍♀️?‍♂️??? Więcej o szczegółach i założeniach tego przedsięwzięcia znajdziecie tutaj: https://kike.pl/2020/05/wirtualna-konferencja-kike
2020-05-12, 10:37
Tak, to już pewne! ?
Kolejna edycja KONFERENCJI KIKE
???ODBĘDZIE SIĘ W CZERWCU!???