Ściany odmalowane, krzesełka ustawione, Wirtualna Konferencja KIKE przedstawia niniejszym ?PARTNERA STRATEGICZNEGO? naszego wydarzenia, firmę xbest.pl Sp. z o.o. Sp. k. xbest.pl Sp. z o.o. Sp. k. to jedna z największych hurtowni osprzętu światłowodowego w Europie. Jest autoryzowanym dystrybutorem m.in. produktów następujących marek: Extreme Networks Poland, Huawei Polska, RADWIN, Mimosa Networks, D-Link, TP-Link Polska, Shanghai Joinwit Optoelectronic Tech Co., Ltd, #SUPRIBOR, 明緯 MEAN WELL i wielu innych. Już za ⏱dwa tygodnie⏱ będziecie mogli spotkać się i porozmawiać z przedstawicielami xbest.pl Sp. z o.o. Sp. k. w naszym Wirtualnym Centrum Kongresowym. Zapraszamy! http://vkike.pl
2020-06-09, 16:02

Zapraszamy!