Przestawiamy Państwu ?ZŁOTEGO PARTNERA? Wirtualna Konferencja KIKE - firmę Vertiv. Vertiv (NYSE: VRT) oferuje rozwiązania z zakresu infrastruktury IT, oprogramowania, analityki, a także szereg usług, które zapewniają nieprzerwane i optymalne działanie kluczowych systemów swoich klientów oraz ich rozwój, wraz ze wzrostem biznesu. Oferuje systemy z zakresu zasilania gwarantowanego, klimatyzacji precyzyjnej, szaf rack, listew PDU, rozwiązań do monitorowania i zdalnego dostępu do infrastruktury IT oraz usług wspierających środowiska chmurowe i brzegowe. Firma zatrudnia globalnie około 20 tys. osób i prowadzi działalność w ponad 130 krajach. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą firmy na stronie https://www.vertiv.com/pl-emea/ oraz koniecznie do odwiedzenia stoiska i wysłuchania prelekcji w czasie Wirtualna Konferencja KIKE (http://vkike.pl)
2020-06-12, 14:57