Już jest! ? Najnowszy, jeszcze pachnący farbą drukarską, numer KIKE#NEWS - czyli nieodłączny towarzysz każdej #KonferencjiKIKE! ? Dzisiaj pakujemy w koperty i już jutro wysyłamy po kilka egzemplarzy wraz ze słodkim poczęstunkiem do wszystkich ‼️blisko 400 firm‼️zarejestrowanych na #WirtualnaKonferencjaKIKE Pozostał już tylko tydzień do rozpoczęcia wydarzenia! ⏱ Dziękujemy Partnerowi Strategicznemu - firmie xbest.pl Sp. z o.o. Sp. k., Złotemu Partnerowi - firmie Vertiv oraz Srebrnemu Partnerowi - firmie Infradata za nieocenione wsparcie w organizacji #WirtualnaKonferencjaKIKE! Zapraszamy do spotkania z przedstawicielami tych firm oraz z pozostałymi wystawcami w naszej wirtualnej przestrzeni. Szykujcie swoje awatary ? i dołączajcie do nas! To już ostatnie chwile na rejestrację! ⏱http://vkike.pl
2020-06-15, 13:23

Pozostał już tylko tydzień do rozpoczęcia wydarzenia! ⏱