Jesteśmy gotowi‼️
Jesteśmy gotowi‼️ Już jutro rozpoczynamy Wirtualna Konferencja KIKE ? DZISIAJ/PONIEDZIAŁEK: zainstaluj i przetestuj aplikację https://wirtualna-konferencja-kike.pl/jakdojechac/ JUTRO/WTOREK: dzień szkoleń eksperckich i warsztatów UKE ŚRODA/CZWARTEK: spotkania, rozmowy, prelekcje i panele dyskusyjne o telekomunikacyjnym biznesie i prawie. A to wszystko z udziałem ponad 1200 uczestników i 85 prelegentów. Cała branża telekomunikacyjna w jednym czasie i w jednym miejscu! Ktoś powiedział, że się nie da?? Zapraszamy w imieniu Strategicznego Partnera xbest.pl Sp. z o.o. Sp. k., Złotego Partnera Vertiv, Srebrnego Partnera Infradata, Brązowego Partnera LoVo oraz wszystkich pozostałych partnerów Konferencji: Orange, OPTOMER, #MATTEBOX, Comfortel, Salumanus, #ATMOS, TVIP, #FCA, Gamm-Bud Sp.z o.o., BGK - wspieramy rozwój firm, iwylecz24.pl, Alior Bank SA, #SGT, Telewizja Jambox, #DCAST, EVIO, Telewizja Światłowodowa, MP-Technik, Metroport, Cambium Networks, RATEART, Network Expert i Mantar Producent Szafek Metalowych. Na prelekcje z zakresu prawa telekomunikacyjnego zapraszają Patroni Merytoryczni: #KancelariaiTBlegal (Okablowani.pl) oraz Kancelaria Prawna Media. Patronat Honorowy nad całością wydarzenia objęli: Ministerstwo Cyfryzacji, UKE, Biuro Rzecznika MŚP, #KRRiT oraz Centrum Projektów Polska Cyfrowa. Organizacje współpracujące w propagowaniu i stworzeniu koncepcji wirtualnego wydarzenia to: Stowarzyszenie e-Południe, EPIX Internet Exchange, MiŚOT, Lokalni, Nasza Wizja, Polska Izba Komunikacji Elektronicznej PIKE, #MEDIAFORUM, Związek Pracodawców Mediów Elektronicznych i Telekomunikacji Mediakom, #ZTKIG oraz iNET group sp. z o.o.. ZAPRASZAMY DO LOGOWANIA! Dzisiaj koniecznie przetestujcie wirtualny świat! A już jutro pierwsza w historii Wirtualna Konferencja KIKE RAZEM MOŻEMY WIĘCEJ... I DAJEMY RADĘ! ??
2020-06-22, 07:00
Jesteśmy gotowi‼️
Już jutro rozpoczynamy Wirtualna Konferencja KIKE ?

DZISIAJ/PONIEDZIAŁEK: zainstaluj i przetestuj aplikację

JUTRO/WTOREK: dzień szkoleń eksperckich i warsztatów UKE

ZAPRASZAMY DO LOGOWANIA!
Dzisiaj koniecznie przetestujcie wirtualny świat!
A już jutro pierwsza w historii Wirtualna Konferencja KIKE

RAZEM MOŻEMY WIĘCEJ... I DAJEMY RADĘ! ??