Mamy przełom‼️ Ponad dwuletnia batalia Izby KIKE o uporządkowanie zasad dostępu do słupów elektroenergetycznych wchodzi w ostatnią fazę. Prezes UKE rozpoczął konsultacje społeczne dotyczące projektów nowych regulacji w tym zakresie. ? Członków i sympatyków KIKE zapraszamy na spotkanie w środę 22.07 godz. 13:00 ⏰, na którym będziemy z Wami konsultować ostateczne stanowisko Izby dotyczące projektów tych regulacji. ? Rejestracja udziału w spotkaniu tutaj: https://bit.ly/KIKE_konsultacje_slupy Podsumowanie historii postępowania w sprawie słupów elektroenergetycznych znajdziecie tutaj: https://kike.pl/2020/07/nowe-zasady-dostepu-do-slupow-elektroenergetycznych
2020-07-20, 07:45

? Rejestracja udziału w spotkaniu tutaj: https://bit.ly/KIKE_konsultacje_slupy