Oferta LAST MINUTE! Startujemy już we wtorek, a bilety jeszcze do nabycia. Na hasło FACEBOOK w najniższej cenie z marca! Dziękujemy UKE , Centrum Projektów Polska Cyfrowa, Biuro Rzecznika MŚP oraz #KRRiT za objęcie naszego wydarzenia Patronatem Honorowym. Dziękujemy wszystkim Partnerom Kongresu: Partner Strategiczny: Huawei Polska Partner Platynowy: xbest.pl Sp. z o.o. Sp. k. Partner Złoty: #Nexera Partnerzy: Orange, #Digpro, FCA, Infradata, Juniper Networks, #VectorSolutions, #DABcast, TVIP, OPTOMER, LoVo, #Cabinex, BGK - wspieramy rozwój firm. Dziękujemy Partnerom Merytorycznym: #itBLegal, #Brightspot, Kancelaria Prawna Media, #KLARP, #KancelariaBrzezinskaNarolski. Dziekujemy Patronom Medialnym: ICT Professional, #ISPforum, #Telekabel, #TVSAT, Okablowani.pl, #TelePRO Do zobaczenia w Wirtualnym Centrum Konferencyjnym Avatarland.eu już we wtorek 20 kwietnia! https://wirtualny-kongres-przedsiebiorcow-telekomunikacyjnych.pl/agenda-2wkpt
2021-04-18, 22:32

Dziękujemy wszystkim Partnerom Kongresu:
Partner Strategiczny: Huawei Polska
Partner Platynowy: xbest.pl Sp. z o.o. Sp. k.
Partner Złoty: #Nexera